Tuotteet

Kuormauslaitteet ja -tilat

Nostopöydät lisäävät tehokkuutta, työturvallisuutta ja työergonomiaa. Ne soveltuvat parhaiten tuotantolinjojen sekä lastauslaiturien varusteiksi, missä taakat ovat raskaita, työasennot vaikeita tai ajoneuvon ja lastauslaiturin välinen korkeusero on suuri. Nostopöydät valmistetaan aina asiakkaan toivomien mittojen ja nostokyvyn tarpeen mukaan.

Nosto-siltapöytä -yhdistelmä sopii lastauslaitureille, joissa tilaa on käytettävissä rajallisesti. Siinä yhdistyvät kuormaussillan ja nostopöydän parhaat ominaisuudet, jotka palvelevat kuormausta ja purkamista erityisesti paikoissa, joissa lastattavien autojen korkeudet ja ominaisuudet eroavat toisistaan huomattavasti.

Työntyväkärkiset kuormaussillat tekevät kuormauksesta entistä vaivattomampaa. Ajoneuvon ja kuormaussillan suuren kosketuspinnan ansiosta kuormaus on tehokasta ja sujuvaa. Täyshydrauliset kuormaussillat varmistavat, että se on myös turvallista.

Kääntyväkärkiset kuormaussillat takaavat turvallisen ja toimivan kuormauksen ja purkamisen. Taittuvakärkisen kuormaussillan tärkein tehtävä on tasata ajoneuvon ja lastauslaiturin välistä korkeuseroa ja parantaa työturvallisuutta täyshydrauliikan avulla. 

Kaksi- tai kolmiosaiset konttikuormaussillat on tarkoitettu konttien purkamiseen ja lastaamiseen. Kustannustehokkaat ja käsikäyttöisesti toimivat kuormaussillat eivät vaadi perustuksia, vaan ne asennetaan suoraan kynnysteräkseen. Lopputuloksena on kestävä ja huoltovapaa kuormaussilta, joka palvelee perinteisiin ratkaisuihin turvaavia asiakkaita.

Eristetyt tai eristämättömät kuormaustilat tekevät kuormaamisesta joustavampaa ja samalla ne säästävät energiaa. Sääsuoja ja eristys lisäävät tehokkuutta ja työn mielekkyyttä. Kuormaussillat toimitetaan standardimitoin  – tai ne voidaan valmistaa asiakkaan yksilöllisten mittojen, väritoiveiden ja varusteiden mukaan.

Kuormaustilajärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat osat: kuormaussillan, kuormaustilan, tiivisteen ja oven.

Kulmatasot soveltuvat kohteisiin, joissa on tilaa on käytettävissä erittäin rajallisesti. Kulmatasot voidaan valmistaa vakiokulmien tai asiakkaan erillisten toiveiden mukaan. Toteutamme myös maalattuja tai sinkittyjä portaita kuormaustiloihin tai rakennuksiin käyntiä varten. Kaikki kantavat teräsrakenteet valmistetaan aina standardin 1090-1 mukaan.

UUTTA! Kuormaussillat ja tiivisteet saatavilla suoraan varastostamme. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teollisuusovet

Nosto-ovet ovat tiiviitä, kevytkäyttöisiä ja kestäviä. Ne toimivat missä tahansa olosuhteissa, eivätkä ne vaadi avautumisvaiheessa tilaa oviaukon sivuilta. Nosto-ovia on saatavilla myös täyslasitettuina. Katon suuntaisesti liikkuva ovi on helppokäyttöinen sekä turvallinen, ja se säästää energiaa eristyksensä ansiosta.

Pikarullaovet toimivat parhaiten kohteissa, joissa tavara liikkuu nopeasti tilasta toiseen. Sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitetut pikarullaovet ovat lähes ilmatiiviitä, ja ne estävät esimerkiksi kosteuden sekä lian siirtymisen tuotantotilojen välillä. Pikarullaovet voidaan räätälöidä helposti yksilöllisten tarpeiden mukaan laajan väri-, lisävaruste- ja ikkunavalikoiman ansiosta. Myymme myös kuvassa esiteltyjä kahteen suuntaan aukeavia pikarullaovia.

Taitto-ovet soveltuvat parhaiten kohteisiin, joissa kattotilaa on rajoitetusti. Koska taitto-ovet  eivät vaadi viranomaistarkastuksia tai erillistä huoltoa, ovat ne erinomainen ratkaisu esimerkiksi korjaamoihin, teollisuushalleihin, pesuhalleihin tai tuotantotiloihin.

Jovi-sälerullaovet soveltuvat helppokäyttöisyytensä, varmatoimisuutensa ja kevyen rakenteensa ansiosta moniin erilaisiin kohteisiin. Ne toimivat tilanjakajina sekä murtosuojina näyteikkunoissa ja porttikäytävissä: olivatpa sitten kyseessä kauppakeskuksen liiketilat, logistiikkakeskusten lastauslaiturit tai esimerkiksi huoltoasemien myymälätilat. Sälerullaovet täyttävät murtosuojaluokituksen 2 vaatimukset ja ne ovat VTT:n turvallisuustestaamia.

Paloliukuovet ovat suunniteltu kestämään suuria lämpötiloja ja korkeita palokuormia. Ovi on täysin tiivis yläreunastaan ja sivuilta, joten se estää tehokkaasti tulipalon leviämisen.