Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Laaja kokemuksemme kuormaus- ja sisäänkäyntiratkaisujen suunnittelu- ja asennustyöstä pitää huolen, että toteutus tapahtuu kustannustehokkaasti ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Tämän lisäksi pystymme toteuttamaan vaaditut ratkaisut aina mittatilaustyönä ja palvelemaan asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittelu- ja asennustyön lisäksi kanssamme on mahdollista tehdä huolto- ja korjauspalvelusopimus. Näin varmistetaan, että kuormausvahinkojen sattuessa asiakas pystyy minimoimaan vahingot myöhästyneistä tavarantoimituksista tai ruuhkautuneista lastauslaitureista. Huoltosopimuksemme mahdollistaa myös ennakoinnin, jolloin asiakas voi aikaisemmin varautua uusimaan tai korjaamaan olemassa olevia vikaantumisriskin alaisia teollisuusovia tai kuormauslaitteita.

Yritys

TYÖHAKEMUKSET / Avoimet työpaikat

Tervetuloa taloon
Toimimme kansallisesti merkittävissä asiakkuusprojekteissa, ja tavoitteenamme on saada lisää uusia kumppaneita kasvun avulla. Kasvu ei kuitenkaan ole mahdollista ilman osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joten etsimme koko ajan uusia osaajia riveihimme.

Jos koet olevasi alamme rautainen osaaja tai halukas ja kyvykäs oppimaan, ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksella. Kerro lyhyesti itsestäsi ja koulutustaustastasi, esittele ammattitaitosi referensseineen ja perustele, miksi sinä olisit juuri sopiva työntekijä meille.

 

left
middle
right