Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Laaja kokemuksemme suunnittelu- ja asennustyöstä pitää huolen, että toteutus tapahtuu aina kustannustehokkaasti ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Tämän lisäksi pystymme toteuttamaan vaaditut ratkaisut aina mittatilaustyönä ja palvelemaan asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittelu- ja asennustyön lisäksi kanssamme on mahdollista tehdä huolto- ja korjauspalvelusopimus. Näin varmistetaan, että kuormausvahinkojen sattuessa asiakas ei joudu kärsimään myöhästyneistä tavarantoimituksista tai ruuhkautuneista lastauslaitureista.

Yritys

TYÖHAKEMUKSET / Avoimet työpaikat

Tervetuloa taloon
Toimimme kansallisesti merkittävissä asiakkuusprojekteissa, ja tavoitteenamme on saada lisää uusia kumppaneita kasvun avulla. Kasvu ei kuitenkaan ole mahdollista ilman osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joten etsimme koko ajan uusia osaajia riveihimme.

Tällä hetkellä haussa on huoltoasentajia Tampereelle, Kouvolaan ja PK-seudulle. (Lisätty 3.6.2019)

Lisäksi haemme jatkuvasti aktiivisia ja asiakaslähtöisiä teknisiä myyjiä.  Erityisesti tarvetta on Tampereen seudulla ja Oulussa. (Lisätty 13.6.2019)

Jos koet olevasi alamme rautainen osaaja tai halukas ja kyvykäs oppimaan, ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksella. Kerro lyhyesti itsestäsi ja koulutustaustastasi, esittele ammattitaitosi referensseineen ja perustele, miksi sinä olisit juuri sopiva työntekijä meille.

 

left
middle
right